Известие

Collapse
No announcement yet.

33 ? какво да правя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 33 ? какво да правя?

имам 33 1.7 жетроник комби цяла в движение.без аспух. има климатик била е 4х4 сега ее с кутия само предно.има си и задния мос с дифа. дайте савет!!!!Да я стягам или да я почвам наа части.

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:21 ----------

ако има меераклий в захрна фабрика е.Боби ако разглабаш твойта да се видим да измислим нещо.Люлин---Зхарна не е далеч.

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

имам 2-75 и 2-33 и ми станаха многооо.
    алфа 75 1.8 карбове

33ката с дискове ли е отзад?
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

заден мост с дефринцял си е с барабани ооригинален от нея модел спорт вагон4х4 91г
      алфа 75 1.8 карбове

Comment

Крис пак не се уреди!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Крис пак не се уреди!
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Аз още не мога да се навия да убия комбито. Може и на сестра ми 145-цата да отиде за продан и да и дам комбито да кара, че ми е много жал да се разделя с него. Засега ще живее, че всичко му е платено да 5-ти месец тая година.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Аз още не мога да се навия да убия комбито. Може и на сестра ми 145-цата да отиде за продан и да и дам комбито да кара, че ми е много жал да се разделя с него. Засега ще живее, че всичко му е платено да 5-ти месец тая година.
              Знаех, че разума ти ще натделее!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

тогава ауспух да предложите?явно ще се кара,защото 75-цата е на финалната права.трябва да я спра за ремонт.
                алфа 75 1.8 карбове

Comment

Крис май имаше за продаване!
                  Питай го него!

Comment

Пусни някоя и друга снимка на колите
                    sigpic
                    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                    BMW E30
                    BMW E36

Comment

Имам останали части от тази алфа 33 външно каре междина полуоска и вътрешно каре . Ех каква кола беше нямах кинти да я изкърпя не вървеше а летеше до последно като оиде при Факира 11 .Дано да я оправи и да я кара че още ме е жал за нея като дете ми беше Бартеросах я с една 164 2000к 91 с Факира много ниска картера спуках едева намерих карета части няма па и скъпи яко Сега и търся преден амортесиор десен ама няма се цифри яки .
                      Last edited by chaha; d.m.y г., 13:05.
                      Винаги може и по зле!!

Comment

Какъв ауспух ти трябва.

Comment

задните дискове на 33 (тези които имат де)не са ли като на 164 2.0 тс тя е 4х98 междуболтово
                          алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                          алфа ромео 164 2.0тс -на части
                          нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                            задните дискове на 33 (тези които имат де)не са ли като на 164 2.0 тс тя е 4х98 междуболтово

Не са същите.
                            На 33 задните дискове са като на Типо/Темпра, Браво/Брава/Марея , Дедра/Делта, 145, 155 и т.н. модели базирани на Типо с 4 болта на главината.

Дисковете при 33 са 238 мм а при 164 са по-големи
                            Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 17:27.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

алфата е на ход веече . има още малко ремонт и тръгва по улиците на сф.БЛАГОДАРЯ НА БОБИ ЗА ДЕБИТОМЕРА ЗА ДРУГАТА 33 ,КОЯТО МУ СЕ РАДВА В МОМЕНТА.ддеебитомераа рабои прекрасно
                              алфа 75 1.8 карбове

Comment

Working...
                              X